Carrefour Çift Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li #30067267 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Çift Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Çift Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li

 Tuvalette yer verilmesi gereken gereçlerin başında gelen ve sağlık, temizlik açısından çok önemli olan tuvalet kağıdı, Carrefour Çift Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li ile uzun süre ihtiyacı karşılamak üzere evlere geliyor. Kaliteli ve tamamen sağlıklı yapısı sayesinde, hem konforlu hem de güvenli kullanım sağlıyor. İçerisinde otuz iki adet tuvalet kağıdı rulosu barındıran paket, aile boyu uzun süre kullanıma imkan veriyor.

 CarrefourSA raflarında Tuvalet Ürünleri reyonlarında satışa sunulan ürün, yüzde yüz selülozdan imal ediliyor. Bu nedenle tamamen doğal ve sağlıklı yapıda. Ürün içerisinde hiçbir kimyasal madde ya da beyazlatıcı katkı barındırmıyor. İnsan cildine nüfuz ederek zarar verecek unsurlar içermiyor. Ürün hem selüloz içerikli hem de çift katlı olmasından ötürü, suyu çok hızlı ve kolay emici bir yapıda. Ayrıca çift kattan oluşan yapısıyla, yumuşaklığı, tokluğu ve hoş dokusu sayesinde konforlu bir kullanım sağlıyor. Ailenize sağlık ve rahatlık açısından tuvalet ürünlerinde de en iyisini sunmak istiyorsanız, siz de ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 Tuvalette konforu ve kaliteyi yaşamak için, ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 418372

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız