Carrefour Streç Film 30 cm x 300 mt #30086571 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Streç Film 30 cm x 300 mt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Streç Film 30X300 M

Ev düzeni ve zücaciye bölümünde sizleri Carrefour Streç Film 30X300 M ürünü ve diğer düzenleme malzemeleri bekliyor. Carrefour markasına ait streç filmler son derece kalitelidir. Ebatları büyük ve kullanışlı olan streç filmlerin markamızın güvencesi altındır. Ev düzenleme konusunda hanımlara büyük katkıları olan bu ürünün çok amaçlı olduğu söylenebilir. Öncelikle ilk kullanım alanı mutfaklardaki yiyeceklerdir. Yiyeceklerin üstünü kapatmada streç film tercih edilir. Çünkü ağzını güvenle saracak tek malzeme bu film şeklindeki naylon ürünlerdir. Tabakların etrafını sararken sıkıca gerdirmek gerekir. Böylece hem hava aldırmaz hem de yemeklere değmemiş olur. Buzdolabına koyduğunuz yemeklerin üstünü kapatırsanız yemeklerin kokusu birbirine karışmamış olur. CarrefourSA reyonlarında yer alan streç filmler için online ya da doğrudan alışveriş seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonunda Carrefour Streç Film 30X300 M çok amaçlı filmleri bulabilirsiniz. Çok amaçlı olmasının nedeni yemek tabaklarının dışında da kullanılmasından kaynaklanıyor. Streç filmleri valiz hazırlarken kullanabilirsiniz. Küçük eşyalarınızı, takılarınızı veya kozmetiklerinizi sarabilirsiniz. Böylece minik eşyalarınız dağılmadan taşınmış olur. Kozmetik ürünleriniz etrafa taşmamış olur. Bu kendisi küçük ama işlevi büyük streç filmler için mağazamızdan alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız