Carrefour Streç Film Kesimli 50 m x 30 cm #30086672 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Streç Film Kesimli 50 m x 30 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Carrefour Streç Film 30*50 aracılığıyla mutfakta pratik bir yardımcıya sahip olabilirsiniz. Hazırladığınız yemekleri streç filmle sararak hem taze kalmalarını hem de sıcak bir şekilde muhafaza edilmelerini mümkün kılabilirsiniz. Saydam yapısıyla dikkat çeken streç film sayesinde sardığınız gıdanın son durumunu streci çıkarmaya gerek kalmadan görebilirsiniz. Esnek yapılarıyla beğeni toplayan ve streç folyo kategorisindeki yararlı ürünle gıdaları gergin bir şekilde sarabilirsiniz. Streç film uzun ömürlü bir kullanım için gerekli desteği oluşturur.

Kolay Kesim Avantajı

Carrefour marka kesimli streç filmin kesim noktaları sayesinde sadece ihtiyacınız kadar streç kesebilirsiniz. Bu üretim avantajı yardımıyla en verimli şekilde kullanabileceğiniz streç filmler size mutfakta birçok olanak sağlayacaktır. Buzdolabına yerleştireceğiniz yemekleri streç ile sararak daha taze bir tüketim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda yemekleri taşımak için de ideal olan ürün, yemek servislerini sıcak bir şekilde yapabilmek isteyen restoranlar için de uygundur.

Sızıntı Önleyici

Sıvı geçirgenliği yaratmadığı gibi sardığı yemeğin hava almasını da önleyen streç film ile sızıntılara son vererek yemeklerinizi sağlıklı bir şekilde taşıyabilirsiniz. Sıcaklığa karşı da dayanıklı olan streç filmi hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

30086672 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız