Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar 485 ml #30369955 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar 485 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar 485 ML

Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar Hangi Saç Tipleri İçin Uygundur?

“Saç bakım kremi ne işe yarar?” diye düşünenlerdenseniz, Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada ile tanışmamış olabilirsiniz. Kadınlara kıyasla daha düşük seramid seviyesine sahip olan erkek saç derisi için geliştirilen Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada, saçları kir ve yağdan arındırmakla kalmaz, aynı zamanda içeriğindeki taurin, amino asit ve B3 vitamini sayesinde saç derisini besler. Kepeğe karşı geliştirilen bio-güçlendirici teknolojisi ile saç derisinin koruyucu katmanını güçlendirir ve tüm saç tiplerinin kolay şekil almasını mümkün kılar. Saç derisinde kaşıntıya neden olan kepeklenmeyi gidermekle kalmaz, düzenli kullanımda yeniden oluşumunu da engeller.

Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar Bileşenleri Nelerdir?

Dermatolojik testleri başarıyla geçen Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada, erkeklere özel yapısı sayesinde kepekten kaynaklanan kaşıntı ve yağlanmanın önlenmesine yardımcı olur.

Clear uzmanlığı ile geliştirilen formülündeki taurin ve niasinamid (B3 vitamini), bio-güçlendirici teknoloji ile sağlıklı ve güçlü bir saç cildi elde edilmesine yardımcı olur. Böylelikle ideal sağlığı korunan saç derisinde, kepek ve kepekten kaynaklı kaşıntı sorunları geri dönmemek üzere önlenir.

Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2si1 Arada Kolay Şekil Alan Saçlar Nasıl Kullanılır?

“Saç bakım kremi nasıl kullanılır?” sorusuna cevap vermek bu ürün sayesinde artık çok basit. Kolay şekil alan, kepeksiz, canlı ve parlak bir görünüme sahip olmasını istediğiniz saçlarınızı düzenli olarak Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Hızlı Stil 2'si 1 Arada ile yıkamanız ve yıkama sırasında saç derisine masaj yapmanız yeterlidir.

İçindekiler

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dimethiconol, Dimethicone, Parfum, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Salicylate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Mica, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Sodium Benzoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Laureth-23, Poloxamer 407, Niacinamide, Glycine, Laureth-4, PEG-4, Xanthan Gum, Taurine, PPG-9, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Cl 77891.
•Tüm saç tipleri için sağlıklı saç derisi ve saç yapısını destekler.
•Saç derisinin doğal bağışıklığının güçlenmesine katkı yapar, düzenli kullanımda kepek ve kepekten kaynaklanan kaşıntı sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
•Bio-güçlendirici teknolojisi, taurin ve niasinamid (B3 vitamini) ile geliştirilmiş özel formülü, kadınlara kıyasla daha hızlı protein kaybeden erkek saç derisini besler.
•3ZeroTech teknolojisi ile saçı temizleyip beslerken, ferahlatıcı bir etki sağlar.
•Dermatolojik testlerden geçirilmiş başarılı formülü sayesinde güvenle kullanılabilir.
•Yıkama sonrası saçlara kolayca şekil verilebilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız