Domestos Çamaşır Suyu Beyaz Sabun Ferahlığı 750 ml #30096117 | CarrefourSA
Marka: DOMESTOS

Domestos Çamaşır Suyu Beyaz Sabun Ferahlığı 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,90 TL 32,13 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Domestos Çamaşır Suyu Beyaz Sabun Ferahlığı yoğun kıvamlı formülüyle maksimum hijyen sağlar. Beyaz sabun kokulu parfümündeki özel Aktif Ferahlık Teknolojisi ile kötü kokularda %100 etki gösterir. Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Dağ Esintisi'ne göre x2 kötü koku yok etme gücüyle saatler süren ferahlık sağlar. Aynı zamanda güçlü formülüyle kireci önler; sifonu çekseniz de tuvalet yüzeyine tutunarak etkisini sürdürür.

Asıl Etki (Dezenfeksiyon) Doğrudan kullanım: Gerekli yüzeylere uygulayın, 5 dakika bekletin ve durulayın.

Klozetler: Klozet temizleyici olarak kullanmak isterseniz klozetin kenar kıvrımının içine üst kısmından başlayarak sıkın ve gece boyunca beklemeye bırakın. Mutfak / Banyo Lavaboları ve Lavabo Delikleri: Lavaboya döktükten sonra 5 dakika bekleyin, gerekirse fırça ya da bez yardımı ile yayarak köpürmesini sağlayın ve daha sonra bol su ile durulayın. Lavabo deliğine sıkarak kullanın. Sulandırarak Kullanım (Temizlik Etkisi) Yerler ve Geniş Yüzeyler: Yüzey ve yer temizleyici olarak kullanmak isterseniz 5 lt. suya 180 ml. Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ekleyin. Çamaşırlarda Kullanım (Temizlik Etkisi): Çamaşır beyazlatıcı ve leke çıkarıcı olarak kullanmak isterseniz 5 lt. suya 15 ml. Domestos ekleyin, iyice karıştırın, 45 dakika beklettikten sonra durulayın ve deterjan ile normal yıkamanıza devam edin. Daha yoğun kirler için 30 ml. Domestos ekleyin. Gece boyunca bekletecekseniz, kullanım miktarını yarıya indirin.

Domestos Çamaşır Suyu Beyaz Sabun Ferahlığı temizlikteki yeni vazgeçilmezlerinizden olacak! Beyaz sabun kokulu parfümündeki özel Aktif Ferahlık Teknolojisi ile kötü kokularda etkili formülünü hemen deneyin, farkı hissedin.

İçindekiler:

<%5 Klor Bazlı Ağartıcı (Sodyum Hipoklorit) Noniyonik Yüzey Aktif Madde, Sabun, Parfüm, Şelatlayıcı Ajan

 

•            Kötü kokularda %100 etki

•            Yoğun kıvamlı formülüyle maksimum hijyen sağlar.

•            Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Dağ Esintisi'ne göre x2 kötü koku yok etme gücüyle saatler süren ferahlık sağlar.

•            Beyaz Sabun Ferahlığı parfümügüçlü formülüyle kireci önler

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız