Dylon Wash&Dye Siyah Giysi Boyası #30146078 | CarrefourSA
Marka: DYLON

Dylon Wash&Dye Siyah Giysi Boyası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dylon Wash & Dye- Kadife Siyah

Giysi boyası reyonundan temin edebileceğiniz Dylon Wash & Dye- Kadife Siyah reyonlarımızda satıştadır. Dylon Wash giysi boyamaya yarayan bir boya çeşididir. Kumaş boyasını renginden hoşlanmadığınız tüm kıyafetler için tercih edebilirsiniz. Rengi solan ve yıpranan çamaşırlarınızı makinede boyayarak yeni kıyafetlere dönüşmesini sağlayabilirsiniz. Boyama öncesi kumaş türüne dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bu boyalar keten, viskon ve pamuk kumaşları koyu tonlarda boyarken polyester – pamuk karışımları daha açık tonlarda boyamaktadır. Deri, kürk, akrilik, yün, tümden polyester, ipek, naylon gibi kumaşları bu ürünle boyayamazsınız. Kıyafetiniz yalnızca kuru temizlemeye verilebiliyorsa da bu şekilde boyamak uygun değildir. Boyama işlemine başlamak için CarrefourSA reyonlarında satışta olan kumaş boyasını satın alabilirsiniz.

Makinede boyama ürünleri arasından Dylon Wash & Dye- Kadife Siyah kumaş boyasını alışveriş sepetinize ekleyerek diğer reyonlardan devam edebilirsiniz. Ürünü kullanabilmek için boyama tekniğini bilmeniz gerekir. Öncelikle kıyafetleriniz temiz olmalıdır ve yukarıda belirtilen kumaş türlerine uygun olmalıdır. Boyayı açmadan önce eldivenlerinizi takarak boyanın paketini makasla açmalısınız. Açılan boyayı çamaşır makinesinin yıkama bölümüne bırakmalısınız. Deterjan bölmesine kesinlikle boyayı koyamazsınız. Daha sonra kıyafetinizi makineye atıp 40 derecede çalıştırmalısınız. Yaklaşık yarım saat veya 40 dakika boyunca yıkamada olmalıdır. İşlem bitiminde makineyi tekrar çalıştırmanız gerekir ama bu sefer deterjan da eklemelisiniz. Son 40 dakikalık yıkama sonrası işleminiz bitmiştir. Doğrudan güneş almayan bir yerde doğal ortamda kurutmalısınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız