Pedigree Jumbone Small Ödül Maması #30031413 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Jumbone Small Ödül Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL 41,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
30031413 Pedigre Ödül Jumbone Small

Pedige Ödül Maması, yetişkin köpekler için tamamlayıcı ödül mamasıdır. Olduça lezzetli ve besin değeri yüksek olan köpek ödülü Jumbone, köpeğinizin ödül zamanının tadını çıkaracağı yumuşak formda rulo halindedir. Pedigre uzmanları tarafından özel seçilmiş taze et ile hazırlanıp maksimum lezzet için kurutulan Pedigre Ödül Jumbone Small ürününe CarrefourSA Petshop reyonundan kolaylıkla ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Lezziz yumuşak et dolgusu sayesinde köpeğinizin hakettiği ödül. Doğal savunma mekanizmasını korumasına yardımcı olmak için gerekli olan vitamin ve mineraller eklenmiştir. Dengeli gelişim için vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat içerir. Sindirime yardımcı lifler içerir. Yetişkin köpekler için günde bir paket ödül rulosu verebilirsiniz. Bütün olarak veya parça parça olarak günün herhangi bir vaktinde verilebilir. Ürünün yanında yanında daima taze su bulundurmaya özen gösterin. Serin ve kuru yerde saklayınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

İçindekiler: Tahıllar, Sebze kaynaklı ürünler, Çeşitli şekerler, Et ve et ürünleri (% 4 sığır eti içerir), Mineraller, Sebze protein ekstraktları, Bitkisel ve hayvansal yağlar, Tohumlar Kg Başına Katkı Maddeleri: Besin Katkı Maddeleri: A vitamini: 5033 IU, E vitamini: 50 mg, Demir sülfat monohidrat 46 mg.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız