Pedigree 150 G Markies Ödül Maması #30021717 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree 150 G Markies Ödül Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL 41,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pedigree Ödül Markies 150 Gr

Köpeklerini eğitmek isteyenlerin kullandığı en başarılı yöntemlerden biri de ödül mamaları ile birlikte öğretilmek istenen hareketlerin tekrarlanmasının ardından köpeklere bu mamaların pekiştirme amacına uygun şekilde verilmesi olmaktadır. Ödül mamaları denildiğinde ilk akla gelen tüm dünyada kabul görmüş olan Pedigree markasının ürünleri ön plana çıkar. Her ırk ve boyuttaki köpek için uygun bir tüketim sağlayan bu ödül mamasıyla eğitim süreçlerini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Pedigree Ödül Markies ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının petshop reyonlarında köpekler için özel olarak hazırlanmış ürünleri arasında aperatif ve kemik ürünleri içinde bulabileceğiniz pedigree ödül markies 150 gr ürünü sadece köpeklerin sevdiği bir lezzete sahip olmasıyla değil aynı zamanda tüketimi ile birlikte kemik yapısının gelişmesini de sağlayabilmesi ile etkili bir kullanım sağlar. Bunun yanı sıra pedigree ödül markies 150 gr kalsiyum ve fosfor içeriği ile birlikte kemik iliğine katkı yapılmasını sağlar ve içi etli dolgu maddesi sayesinde köpeklerin severek tükettiği bir bisküvi olarak kullanılır. Vitamin ve mama katkılı ürünü ödül maması olarak kullanmak için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız