Erpiliç Derili But Pirzola Tabak #30140094 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Derili But Pirzola Tabak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
151,90 TL 129,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Erpiliç Derili But Pirzola Tabak

 

Ana yemeklerinizde tavuk tercih ediyorsanız lezzetli bir alternatif olarak şarküteri ve balık reyonlarından Erpiliç Derili But Pirzola Tabak satın alabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında kümes hayvanları bölümünde yer alan bu ürün tabak içerisinde satışa sunuluyor.

Erpiliç Derili But Pirzola Tabak üretimi için sarma et kemikten ayrılıyor ve derisi üzerinde bırakılarak kemiği koparılmadan tüketime sunuluyor. Tabak içinde satışa sunulan bu ürün taze ve dondurulmuş ürünler arasında yer alıyor. Canlı piliç kabulünden kesim ve tüy yolma işlemlerine kadar her aşamada helal kesim kurallarına uygun şekilde hazırlanan bu ürün, aynı zamanda yasal düzenlemelerin gerektirdiği şartlarda üretilerek satışa sunuluyor. Kuru yolum tekniğinin kullanıldığı kesim işlemlerinde daha hijyenik şartlarda tavuk kesimi gerçekleştirilebiliyor. Tüy yolma ve kesim işlemlerinde teknolojik olanaklardan yararlanıldığından daha modern şartlarda ve temiz bir kesim gerçekleştirmek mümkün oluyor. Kesim sonrası mikrobiyolojik kriterleri sağlamak adına piliçlerin soğutulması için yalnızca hava kullanılıyor. Kısa sürede tüketilecek olması durumunda buzdolabında saklanabilen bu ürün uzun süre kullanılmayacaksa derin dondurucuda tazelik ve lezzetini kaybetmeyecek şekilde muhafaza edilebiliyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız