Erpiliç Kalçalı But Kg #30140091 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Kalçalı But Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
105,90 TL

Erpiliç Kalçalı But Kg

Hem maliyet hem de lezzeti dolayısı ile kırmızı etten daha sık tavuk ve ürünleri hepimiz tarafından tercih edilmektedir. Sofralarınızda hem sağlık hem de lezzet kaynağı olan tavuk eti sayesinde keyifli, sağlıklı ve lezzetli yemekler organize edebilirsiniz.

En güvenilir beyaz et üreticisi olan Erpiliç markasının ürünlerinden birisi olan Erpiliç kalçalı but kg ürünü ile sağlıklı, ekonomik ve lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Erpiliç, en hijyenik ortamlarda kesilen ve parçalanan ürünün yine en son gıda güvenliği standartlarına uygun olarak yapılan ambalajlamaları ile tabağınıza ulaşana dek büyük özen gösterilerek size en uygun ürünleri sunar.

Tavuk ve tavuk ürünleri bünyesinde barındırdığı yüksek protein sayesinde özellikle çocuk ve genç gelişiminde oldukça önemli bir yere sahiptir. Tabaklı ve streç filmli ambalaj yapısı ile etin sahip olduğu sıvının akması ya da sızması sorunları yaşanmamaktadır.

CarrefourSA mağazalarında Erpiliç markalı meyve suyu ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve onları satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında et- şarküteri- balık bölümünde bulunan parçalanmış (kanat, but, göğüs, pirzola, kuşbaşı) reyonunda Erpiliç marka tavuk eti ürün seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız