Erpiliç Tabaklı Baget Kg #30140093 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Tabaklı Baget Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
142,90 TL

Tavuk eti, farklı kısımlara ayrılırken bu kısımlar içerisinde derili ve kemikli bir şekilde lezzetli bir kısım oluşturan baget, fırın ve ızgara lezzetleri için en doğru seçeneklerden birini oluşturur. Erpiliç güvencesiyle hijyenik bir şekilde üretilmiş Erpiliç Tabaklı Baget Kg ürünü kullanılarak farklı tavuk yemekleri pişirmek için sağlıklı ve lezzetli bir tavuk ürünü elde edilebilir. Erpiliç tavuk ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında et-şarküteri-balık reyonu içerisinde kümes hayvanları bölümünde bulabileceğiniz Erpiliç Tabaklı Baget Kg ürünü, budun orta ekleminin alt kısmını oluşturur. Steril ortamda veteriner hekim kontrollerinde ve gıda mühendislerinin güvencesiyle özel olarak üretilen bu tabaklı piliç ürünü, doğal çiftliklerde yetiştirildikten sonra güvenlik önlemleri alınarak, sağlıklı bir şekilde beslenir, kesimleri yapılır ve paket haline getirilir. Tüm kalite standartlarına sahip bir şekilde paketlenmiş bu tavuk ürünlerini buzdolabında muhafaza edebilir ve istediğiniz her an fırın ocak ya da ızgarada farklı sebzeler ve baharatlar ile pişirebilirsiniz. Akşam yemekleri, öğlen yemekleri, misafir sofraları ve piknik sofraları için bu lezzetli bu tavuk ürününü tercih edebilirsiniz.

Ürün Kodu: 30140093

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız