Erpiliç Tabaklı Bonfile Kg #30140097 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Tabaklı Bonfile Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
228,90 TL 189,90 TL

CarrefourSA Kart İle

Ülkemize tavuk kesiminde daha hijyenik ve geleneksel bir yöntem olarak kuru yolumu getiren Erpiliç güvencesiyle et şarküteri ve balık reyonlarında yerini alan Erpilik Tabaklı Bonfile, tabaklı kümes hayvanı ürünleri arasında yer alıyor. Bu ürünün elde edilmesi için filetonun iç lopları ayrılıyor. Etin kalan kısmı ise ikiye bölünüyor. CarrefourSA reyonlarında kümes hayvanlarına ait parçalanmış ürünler bölümünde bu ürünü bulabilirsiniz.

Taze ve dondurulmuş şekilde tüketiciye tabak içinde sunulan Erpilik Tabaklı Bonfile, üretiminde kullanılan kuru yolum yöntemiyle klasik kesim usulünün aksine sıcak su kazanları kullanılmadan üretilir. Kuru yolum olarak ifade edilen yöntemde piliçler nemli sıcak hava tünellerinden geçiriliyor ve tüy diplerinin gevşemesi sağlanıyor. Yumuşayan tüyler de el değmeden otomatik yolum makineleri yardımıyla temizleniyor. Bu da geleneksel yolum yöntemini daha hijyenik koşullarda modern entegre tesislerde gerçekleştirme olanağı veriyor. Ortak bir kazan kullanılmamış olması piliçlerin suya ve birbirlerine istenmeyen maddeleri bulaştırmasını engelliyor. Bu ürünün hazırlanması sırasında İslami kesim usullerine uygunluk esas alınıyor. Firma, ürünün bu kriterlere uygun olduğunu garanti etmek üzere helal sertifikası sunuyor.

ürün Kodu: 30140097

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız