Erpiliç Tabaklı Kanat Izgara #30140098 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Tabaklı Kanat Izgara

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
220,90 TL

ERPİLİÇ TABAKLI KANAT IZGARA

Erpiliç Tabaklı Kanat Izgara yaz aylarının en lezzetli yemeklerini yemeniz için özel olarak sunulmaktadır. Tavuk kanatlarından oluşan paket ile mangallarınız şenlenecektir. Erpiliç markası ülkemizin köklü tavuk üreticilerinden bir tanesidir. Elli yıldır üretim yapan marka Bolu’da bulunan tesislerinde lezzetli tavuk ürünleri üretimi gerçekleştirmektedir. Sağlıklı ve lezzetli ürünler sunan markanın tabaklı ürünlerini CarrefourSA şarküteri reyonlarında bulabilirsiniz.

Erpiliç Tabaklı Kanat Izgara özellikle mangalda tavuk kanadı sevenler için lezzetli bir seçenektir. Tavuğun lezzetini ve hafif yapısını mangallarınızda hissedebilirsiniz. Doyurucu ve sağlıklı tavuklar ile yaz aylarında mangallarınız şenlenir. Kullanıma hazır şekilde tabaklı olarak sunulan kanatları istediğiniz şekilde baharat ile lezzetlendirip pişirebilirsiniz. Gıda güvenliği ve üretim kalitesi bakımından pek çok belgeye sahip olan markanın ürünlerini hem lezzetli hem de sağlıklı şekilde yiyebilirsiniz. Yüksek teknoloji üretim sistemi sayesinde el değmeden üretim yapılabilmektedir. Özellikle hafif yiyecekler tercih edenler için beyaz et tavsiye edilen yiyecekler arasında yer alır. İster yemeklerinizde kullanın isterseniz de mangal keyfi yaparken değerlendirin. Her birinin ayrı bir lezzet olarak sunulduğu tabaklı kanat ızgaralar size lezzet sunacaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız