Familia Plus Kokulu Tuvalet Kağıdı 16'lı #30090279 | CarrefourSA
Marka: FAMILIA

Familia Plus Kokulu Tuvalet Kağıdı 16'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Familia Plus Kokulu Tuvalet Kağıdı 16'lı

 

Ev ihtiyaçları bitmek bilmez ancak elbette temizlik malzemeleri ve kişisel temizlik ihtiyaçları da bir o kadar fazladır. Bunların başında tuvalet kağıtları yer almaktadır. Oldukça fazla tüketilen tuvalet kağıtları gerek evinizde gerek ise iş yerinizde sürekli bir ihtiyaçtır.

Tuvalet kağıtlarında aranan en önemli özellik elbette ki cildi tahriş etmeyecek şekilde yumuşak ve pamuksu olmasıdır. Bunun yanı sıra tuvalet kağıtlarını çevreci yanı olması da çok önemlidir. Suda eriyebilen formüle sahip olan ürün kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Fakat kullanım anında parçalanmaması da büyük oranda önemlidir. Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran bir tane ürün bulunmaktadır ki bu ürün de, Familia kokulu 16'lı paketlerinde bulunmaktadır.

Familia kokulu 16'lı paketlerinde bulunan pamuksu yüzeye sahip tuvalet kağıdı mis gibi kokusu ile de tuvaletlerinizde bahar esintisi yaratacaktır. Özellikle çocuklarınıza kişisel hijyen için tuvalet kağıdı kullanımına teşvik edecek olan karikatürleri ve yumuşaklığı sayesinde keyifli kullanım sağlayabileceksiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Tat markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan çift katlı kağıt reyonunda beğeninize sunulmuştur. Bu tuvalet kağıdı ürünlerine en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız