Familia Tuvalet Kağıdı 24'lü #30089331 | CarrefourSA
Marka: FAMILIA

Familia Tuvalet Kağıdı 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
244,50 TL 183,38 TL

7,64 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
"Familia Tuvalet Kağıdı 24'lü

Familia Tuvalet Kağıdı 24'lü, CarrefourSA reyonlarında Tuvalet Kağıtları bölümünde yer alan kişisel hijyen ürünlerindendir. 24 tuvalet kıdıağ rulosunun yer aldığı şeffaf ambalajın dış yüzeyinde Pompomgiller isimli sevimli penguen ailesinin çizimi yer alıyor. 24’lü paket sayesinde bir kez satın aldığınız ürünü daha uzun süre kullanabilir; alışverişe ayırdığınız zamandan tasarruf ederek sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz.
Beyaz selüloz kağıt hamurundan üretilen ürün, yapay beyazlatıcı içermiyor ve beyaz rengini hamurundan alıyor. Yumuşak bir dokuya sahip olması sayesinde kişisel hijyeninizi sağlarken cildinizi tahriş etmiyor. Suyla ilk temasta dağılmamasını sağlayan özel üretimi sayesinde küçük çocukların dahi rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlıyor. Dayanıklı dolgun yapısının yanı sıra çiçek kabartmalı ve ekstra yumuşak dokusu ile de dikkat çekiyor. Sıvıları emen özelliğe sahip kağıt, klozete atıldığında eriyebiliyor. Eriyen özelliği sayesinde kullanımdan sonra klozete attığınız kağıtlar, klozet giderini tıkayarak sizi zor durumda bırakmıyor. Sifonu çektiğinizde kolayca akıp gidiyor ve eriyor. Korunaklı ambalajı sayesinde hijyenik bir şekilde muhafaza edilen kağıt ruloları güvenle kullanabilirsiniz.
Emici ve hijyen sağlayıcı ürünü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 172994
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız