Ferrero Rocher Çikolata 200 g #30089403 | CarrefourSA

Ferrero Rocher Çikolata 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
161,90 TL


Ferrero Rocher T16 200 G
Ferrero Rocher çikolata, merkezinde bulunan tek parça fındık etrafına özel olarak hazırlanmış soft çikolatalı krema ve farklı lezzet katmanlarını bir arada sunar. Krema üzerinde yer alan sert kakaolu çikolata, ufak fındık parçacıkları ile bezenerek lezzeti tarif edilmez bir hal alır. Dünyaca ünlü İtalyan çikolata üreticisi Rocher’ın altın ambalajlı çikolatası, özellikle sütlü ve hafif tatlı lezzetlerden hoşlananlar için ideal bir tercihtir. Yuvarlak yapısı sayesinde tek lokmada afiyetle yenebilir. Sarı yaldızlı ambalajının altında özlemini duyduğunuz gerçek el yapımı çikolatanın lezzeti saklıdır.
Hediyelik çikolata reyonunda yer alan Ferrero Rocher T16 200 g özel paket içinde kullanıcılara sunulur. İki katlı ambalaj içinde, 16 adet enfes gofretli çikolata bulunur. Ürün; sütlü kahve, filtre kahve ve cappucino gibi sıcak içecekler ile tüketilebileceği gibi; Pinot Noir, Merlot, Riesling ve Sauvignon Blanc şaraplar ile de yüksek lezzet uyumluluğuna sahiptir. Düğün, davet, nişan, yemek ve diğer özel günlerde hediyelik olarak götürülebilir.
CarrefourSA mağazalarının hediyelik çikolata bölümünde sizleri karşılayan ürünü, ister kendiniz için, isterseniz sevdiklerinize ikram etmek amacıyla sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 1733
"
İçindekiler Bilgisi
Sütlü çikolata %30(Şeker,kakao yağı,kakao kitlesi,yağsız süt tozu,sade yağ(süt ürünü),emülgatör (lesitin(soya),aroma verici (vanilin),fındık (%28,5),şeker,bitkisel yağ(palm),buğday unu,peynir altı suyu tozu,yağı azaltılmış kakao tozu,emülgatör(lesitin(soya),kabartıcı(sodyum hidrojen karbonat),tuz,aroma verici(vanilin)

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü içerir.

Menşei Ülke
İtalya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Diğer Uyarılar
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi min:%25,süt kuru maddesi min: %1,4

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ferrero Türkiye Çikolata ve Tarım Ürünleri San. Ve Dış Tic. A.Ş. Balmumcu Mah. Gazi Umur Paşa Sok. No:27 Beşiktaş/İSTANBUL

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 603
Enerji (kj) 2506
Yağ (g) 42.1
Doymuş Yağ(g) 14.1
Karbonhidrat (g) 44.4
Şekerler (g) 39.9
Lif(g) 4
Protein (g) 8.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız