Fisher Price Sevimli Canavarlar Kamyonu #30166161 | CarrefourSA

Fisher Price Sevimli Canavarlar Kamyonu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
81,30 TL

Fisher Price Sevimli Canavarlar Kamyonu

Fisher Price tarafından 9 ay ve üzeri yaş grubunda bulunan bebekler için tasarlanan canavar kamyonlar, bebeklere emekleme dönemlerinde katkıda bulunmaktadır. Birbirinden canlı renklere sahip olan ürün, bebeklerin ilgisini çekerek basit motor becerilerini harekete geçirir. Bebekler için zararlı hiçbir maddeyi içermeyen ve yumuşak malzemeden üretilen canavar kamyon, bebeklerin vazgeçilmez oyuncağı haline gelecek.

Oyun ve Gelişim Bir arada

Tek tuşa basarak hareket ettirilen canavar oyuncak, hareketli yapısıyla bebeklerin görme, dokunma duyularına hitap eder. Sevimli ve renkli tasarımı bebeklerin sahip olma içgüdülerini yönlendirerek farklı hareket kabiliyetlerinin kazanılmasına yardımcı olur. Canavar kamyonu etrafta gezinerek bebeklerin kaba motor becerilerini gerçekleştirmesine destek olur. Kamyonun eğlenceli yapısı, tekrarlayan hareketleri sayesinden bebeklerin becerilerini geliştirirken çevrelerini keşfetmesini sağlar.

Eğlenerek Öğrenme

Tek tuşla hareket ettirilecek şekilde tasarlanan Fisher Price Sevimli Canavarlar Kamyonu, bebeklerin zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlıyor. Ürün, hitap ettiği yaş grubu düşünülerek yuvarlak hatlara sahip olacak şekilde üretiliyor. 12,5 x 20,5 x 20,5 cm ebatlarında olan ürün, tüm bebeklerin kolaylıkla kontrol edeceği ağırlık ve ölçülerde hazırlanmaktadır. Eğitici oyunlar kategorisinde sunulan ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız