Heinz American Burger Sosu 230 G #30162838 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz American Burger Sosu 230 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

Damak tadınız ‘ sos ’ veriyorsa, Heinz soslar yanınızda sloganıyla damak tadınıza hitap eden ürünler sunan Heinz markasının Heinz Amerikan Burger Sosu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Pek çok burgerde kullanabileceğiniz, mayonezin yağlılığını turşunun asiditesiyle dengeleyecek, füme paprika ile de burger köftesinin dumanlı tadına güç katacak bir sosdur. Yapacağınız burgerlere dışarıda severek yediğiniz tadı veren son zamanların en gözde ürünlerinden birisidir. Burgerlerinizin yanından eksik edemeyeceğiniz bir sosdur. Nefis tadı ile Burgerlarınıza yeni bir tat getirecek Heınz Burger Sos’u mutlaka denemelisiniz.

Merkezi Pittsburgh, Pennsylvania'da bulunan The H.J. Heinz Şirketi, Amerika menşeli gıda şirketleri arasında en küreselidir. Heinz lezzetli, besleyici ve kullanışlı gıda ürünlerini 200 ülkenin ailelerine ulaştırmaktadır. Bu ülkelerin 50'den fazlasında pazar öncülerinden olduğunu belirtiyoruz. Dünya çapında, Heinz ismi ketçap ile eş anlamlıdır. Milyonlarca aile için eğer Heinz değilse, ketçap değildir. Ketçabın yanında temel ürünleri arasında soslar, yemekler, atıştırmalıklar ve çocuk besinleri bulunmaktadır.

İçindekiler Bilgisi
Ayçicek Yağı, Su, Domates Püresi(%15), Sirke, Şeker, Glukoz - Fruktoz Şurubu, Yumurta Sarısı(%4,1), Tuz, Modifiye Nişasta, Dereotu(%1,1), ArpaMaltı Sirkesi, Melas, Invert Şeker Şurubu, Soğan, Demirhindi Ekstratı, Sarımsak, Baharat Karışımı, Limon Yağı, Hardal Tozu(0,4%), Kıvam Arttırıcı(Ksantan Gam, Guar Gam), Aroma Vericiler, Renklendirici (Riboflavin), Dereotu Ekstratı

Alerjen Bileşenler
Yumurta sarısı,arpa maltı,hardal tozu

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 357
Enerji (kj) 1540
Yağ (g) 36
Doymuş Yağ(g) 3.1
Karbonhidrat (g) 12
Şekerler (g) 9.3
Protein (g) 1
Tuz(g) 2.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız