Hot Wheels Hw 3 Parça Araba Seti #30021135 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Hw 3 Parça Araba Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
209,99 TL

30021135 - HW 3'lü Araba Seti

Özellikle de erkek çocuklarımızı oldukça mutlu edebilecek bir hediye olan Hot Wheels 3’lü Araba Seti, %30 indirimli fiyatıyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

3-10 yaş grubu erkek çocuklarının çokça tercih ettiği oyuncaklar arasında yer alan HW 3’lü Araba Seti, yetişkinler tarafından koleksiyon amaçlı olarak da sepete eklenmektedir. Gerçek otomobiller veya ev, ofis gibi yaşam alanlarında dekor amaçlı da kullanılmaktadır. Tasarımların hoş, seçeneklerin ise bol olan Hot Wheels’in ürettiği modellerin işçiliği ve iç detayları diğer marka oyuncak arabalara nazaran piyasa ortalamasının üzerindedir. Oyuncak üreticileri arasında en saygın markalardan biri olduğu söylenebilir.

CarrefourSA’nın Oyuncak ve Eğlence reyonlarının Erkek Oyuncakları bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, sağlam standartlar, güven kazanma ve bu güveni elde tutabilme vizyonuyla en iyi uygulamaları ve en iyi oyuncakları üretme hedefi olan Mattel markasının ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan ve 3’lü paketleriyle satışa sunulan HW Araba Seti’ni sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün çocuğunuza yaşattığı mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız