Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak #30279448 | CarrefourSA
Marka: JA-RU

Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak

Çocuklarınız Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak ile öğrenirken eğlenmenin keyfine varacak! Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak, çocuklarınızın kurgulama, analitik düşünme, tamamlama, takma-çıkarma gibi işlemlerle zihinsel ve el becerilerinin gelişmesini sağlıyor. 

Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak'ın kutusunun içinde uçağı kurabilmeniz için parçalar bulunuyor. Böylece çocuğunuz verilen talimata göre uçağı birleştirdikten sonra zihninde kurguladığı sıra dışı oyunları oynayabiliyor. Çocuklarınız Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak ile oynayarak hem kendi dünyalarında hem de arkadaşlarıyla eğlencenin doruklarına çıkabiliyor.

6 yaş ve üzeri için uygun olan Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak, farklı renk ve stillerde tasarlanan çeşitleriyle çocukları cezbediyor. Ja-Ru Flite Mites Kendin Yap Uçak, çocukları keyifli oyun dünyalarında minik pilotlar haline getirmeye hazır!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız