Jacobs Monarch Milicano Eko Paket 70 g #30077928 | CarrefourSA
Marka: JACOBS

Jacobs Monarch Milicano Eko Paket 70 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Jacobs Monarch Milicano Eko Paket 70 g

Güne sıcak bir kahveyle başlarken ya da sevdiklerinizle sohbet ederken bir fincan kahve içmenin enfes tadını artık Millicano’nun doygun lezzeti ve kendine has aroması ile yaşayacaksınız. Dünyanın en iyi kahve markası seçilen Jacobs’tan içimi kolay ve kahve hazzını sonuna kadar yaşatacak Millicano şimdi CarrefourSA reyonların ve internet mağazasında. %85 çözünebilir kahve ve %15 kavrulmuş ve öğütülmüş kahve içeren mükemmel karışımıyla içinizi ısıtacak.

 

Ekonomik paketi hem avantajlı hem de kolayca taşınabilir. Kolay açılıp kapanabilen pratik ambalajı sayesinde kahveniz çok daha uzun süre taze kalır. Özel hava geçirmez kapağı ile ilk günkü kokusunu ve tadını kaybetmeden kullanabilirsiniz.

 

Hazırlanışı: Bir tatlı kaşığı Jacobs Monarch Millicano kahvesini fincana koyunuz ve üzerine sıcak su ilave edip karıştırınız. İsteğe göre şeker veya taze süt ilave ederek daha yumuşak bir içim elde edebilirsiniz.

 

Yeni nesil kahve üretim teknolojisi ile en lezzetli, en taze kahve çekirdeklerini bir araya getirilerek üretilir. 70gr hava kilitli kapağa sahip gıdaya uygun plastik ambalajında gelir.Türk Gıda Kodeksi Kahve ve Kahve Ekstraktları Tebliği’ne uygundur.

 

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız