Karışık Pizza #20000478 | CarrefourSA

Karışık Pizza

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Karışık Pizza

Herkesin seveceği, pratik, bol malzemeli ve leziz pizzalar, CarrefourSA reyonlarında size sunuluyor.

Hamur işi sevenlerin her zaman vazgeçilmezi olan pizzalar, bol malzemesi ve nefis lezzetiyle pişirmeye hazır bir şekilde sizi bekliyor. Pratik bir sofra hazırlamak için pizzayı satın aldığınız gibi evinizdeki fırının derecesini ayarlayıp pişirebilirsiniz.

Nefis hamuru, bol, kaliteli ve lezzetli malzemeleriyle doyurucu bir öğle veya akşam yemeği seçeneği olarak sunulan karışık pizzaları hazırlama süresinin kısalığı, günlük yaşantınızı kolaylaştırıyor. CarrefourSA reyonlarında dondurulmuş ürünler dolabında yerini alan karışık pizzaları hızlıca ısıtarak kullanabilir ve hamur işi seven sevdiklerinize leziz bir sofra hazırlayarak, onları mutlu edebilirsiniz.

Karışık pizzaları sürpriz misafirleriniz için servis edilmeye hazır bir şekilde derin dondurucunuzda uzun süre saklayabilir, ani durumlarda kısa zamanda lezzetli bir pizza deneyimi yaşatabilir ve sevdiklerinize doyurucu bir yemek sunabilirsiniz. Çocukların da en sevdiği yiyeceklerden biri olan pizzaları, atıştırmalık ve ara öğün olarak da ufak şekillerde bölerek süsleyebilir, yanına özel soslar hazırlayabilir ve özel günlerde masanıza renk katabilirsiniz.

Karışık pizzayı denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün kodu: 90102

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız