Kenton Pudra Şekeri 250 Gr #30098268 | CarrefourSA
Marka: KENTON

Kenton Pudra Şekeri 250 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kenton Pudra Şekeri 250 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri içinde çeşitli pasta ve kek malzemeleri yer alır. Şekerli gıda ve sos malzemeleri de bu bölümde yer alır. Kenton pudra şekeri 250 gr ile keklerinizi daha leziz hâle getirebilirsiniz. Pudra şekerinin farklı kullanım alanları vardır. Bunlardan biri kek ve pastalardır. Bazı keklerin veya unlu mamullerin içine normal toz şeker yerine pudra şekeri tercih edilir. Özellikle kurabiyeleri pudra şekeri ile yaptığınızda ağızda dağılan hoş bir kıvama ulaşacaktır. Normal şekerin yerine tat verme işlevini de yerine getirecektir. Başka bir kullanım alanı da soslardır. Fırından çıkardığınız leziz keklerin üstüne pudra şekeri ile soslar hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz üzerine harika desenler de yaparsınız. Hem çeşitli sos, süslemeler hem de kurabiye ve diğer kekler için tercih edebileceğiniz pudra şekeri CarrefourSA reyonlarında satıştadır.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonuna gelerek tüm Kenton ürünlerini ve Kenton pudra şekeri 250 gr çeşitlerini görebilirsiniz. Ürünü dilediğiniz gibi çok amaçlı olarak kullanabilir farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Satın alma işlemlerini tamamlamak için ilk yapmanız gereken beğendiğiniz ürünü sepete eklemektir.

İçindekiler Bilgisi
Öğütülmüş Şeker, Mısır Nişastası (% 4).

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda gluten,süt ve süt ürünleri içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde, her türlü yabancı tat ve koku veren maddelerden uzakta muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Her çeşit kek, pasta, kurabiye ve sütlü tatlı yapımında

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tibet İth. İhr. ve Koz. San. A.Ş. -Kurtköy, Tibet Üretim Tesisleri, Ankara Cd. No:344, 34906 Pendik/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-064339

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 396
1638
99
96
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız