Kestaneli Pasta 6-8 Kişilik #20000019 | CarrefourSA

Kestaneli Pasta 6-8 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
KESTANELİ 6-8 KİŞİLİK

Kış mevsimi denilince akla ilk gelen şeylerden biri kuşkusuz kestane… Buz gibi bir havada mis gibi kokusuyla bizi kendine çeken bu lezzet, unlu mamuller ve tatlılar reyonlarından temin edebileceğiniz KESTANELİ 6-8 KİŞİLİK ile her mevsim evinize, ofisinize, pikniğinize taşınıyor. CarrefourSA reyonlarında pastalar bölümünden bu nefis pasta çeşidini temin edebilir ve kestane tadını doya doya hissedeceğiniz bir pasta yiyebilirsiniz.

Kestane her ne kadar sokakta kese kağıdı içindeki sıcak lezzeti ya da evde soba üzerinde hazırlanan ve evi aşarak sokağa yayılan kokusu ile akıllarda yer etse de KESTANELİ 6-8 KİŞİLİK pasta da henüz tatmamış olanların çok seveceğini düşündüğümüz lezzetler arasında yer alıyor. Kestaneli pastanızı akşam çayının yanında ailenizle birlikte tüketebileceğiniz gibi sevdiklerinizin özel günlerini birlikte kutlamak üzere de satın alabilirsiniz. Kestaneli pastayı evde yapmayı düşünenler için, birçok malzeme kullanılarak ve uzun zaman alan işlemler sonucunda hazırlanabildiğini ve hazırlama sürecinin zahmetli olduğunu söylemekte yarar var. Bundan dolayı da pastada kestane sevenler genellikle tüketime hazır bir şekilde sunulan ürünleri tercih ediyor.

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem ve fıstık içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız