Çikolatalı Pasta 2-4 Kişilik #20000257 | CarrefourSA

Çikolatalı Pasta 2-4 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
175,00 TL 155,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Çikolatalı Pasta 2-4 Kişilik

Gıda malzemelerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alan çikolatalı pasta 2-4 kişilik ile sizler de özel günlerinizi tatlandırmak isterseniz acele edin. Doğum günlerinin, yıldönümlerinin yahut sıradan günlerin yaş pastalarından biri olan ve şüphesiz en çok sevilen lezzetleri arasında bulunan bu ürünün lezzeti küçük büyük demeksizin hemen herkesi büyüleyebilecektir. Çikolatanın eşsiz tadına daha ilk lokmada dahi şahit olabileceğiniz bu ürünü canınız tatlı bir şeyler istediğinde tercih edebileceğiniz gibi sevdiklerinize tatlı sürprizler yapmak istediğinizde de tercih edebilirsiniz. İlk görüşte bile ağızları sulandıran bu ürün hijyenik ortamlarda üretilip alıcılarına sunulmaktadır. Günübirlik hazırlanan ve taptaze bir şekilde alıcılarına sunulan ürün için yapmanız gereken tek şeyin CarrefourSA reyonlarında yer almak olduğunu bilmelisiniz.

Yaş pastalar bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz çikolatalı pasta 2-4 kişilik formu ile en sıradan günler bile özel kılınıyor. İçerisinde kimyasallara yer vermeyen bu ürün güvenilir bir şekilde satın alabileceğiniz ve maharetli şeflerin elinde harikalara dönüşüp tadımlarınızı bekleyen ürünlerden biridir. O halde sadece tasarımıyla bile dikkatinizi çekecek olan bu ürünün tadını merak ediyorsanız acele edin.

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem ve fıstık içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız