Knorr Sıvı Tavuk Bulyon 2'li 56 g #30024980 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Sıvı Tavuk Bulyon 2'li 56 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Knorr Sıvı Tavuk Bulyon 2'li 56 g

Tavuk suyu; pilav ve çorbalar gibi birçok farklı yemeğe lezzet katan bir içerik olurken, Knorr markasının kalitesiyle doğal ve gerçek bir lezzet ile tüketilebilir. Knorr markası tarafından hiçbir katkı maddesi ve koruyucu madde içermeden gerçek tavuk suyu ile üretilmiş konserve niteliğindeki Knorr Sıvı Tavuk Bulyon 2'li 56 g ürünü, pratik bir kullanım sağlıyor. Knorr marka mutfak ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Salça, Harç ve Bulyon bölümünde bulunan Knorr Sıvı Tavuk Bulyon 2'li 56 g ürünü, yağ ve tuz dengesi ile birlikte her yemeğe eşsiz bir lezzet katıyor. Özellikle pilav tarifleri için pirinç ve bulgur ile birleştiğinde dengeli bir lezzet oluşturan bu ürün, tavuk etinin tadını gerçek bir aroma ile sağlayarak, her zaman keyifli şekilde kullanılabiliyor. Farklı yemekler içerisinde ve çorbalarda tavuk lezzeti eklemek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Tuz ve baharat eklentileri ile birlikte daha kıvamlı ve özel bir hale gelen bu lezzet, her zaman mutfaklarda bulunması gereken bir seçenek sağlıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız