Knorr Mangal Harcı 37 g #30298908 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Mangal Harcı 37 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL 24,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Mangal keyfinden asla vazgeçemeyenler, hele bir de tavuk oldu mu dayanamam diyenler; toplanın! Mangalda tavuk sevenler için harika bir haberimiz var. Uzun ve zahmetli mangal hazırlığına son verip hayalini kurduğunuz mangal lezzetine son derece pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlamak için Knorr Mangal Harcı yardımınıza geliyor. Mangalda tavuk hazırlamak hiç bu kadar pratik olmamıştı! Mangal hazırlığını kısa sürede bitirip keyfini uzun uzun sürmek ve leziz tavuklarla muhteşem sofralar kurmak için Knorr Mangal Harcı yanınızda. Knorr Mangal Harcı ile kısa bir sürede uzun süre marine edilmiş tavuk lezzetine kavuşabilirsiniz. Mangalda lezzetli tavuklar yapmak Knorr Mangal Harcı ile çok pratik! 9 farklı baharatın dengeli ve enfes karışımından meydana gelen bu mangal harcı, tavukları saatlerce marine etmeye gerek olmadan aynı lezzete kavuşmanızı sağlar. Knorr Mangal Harcı ile mangalın zahmetli hazırlık sürecine katlanmadan, pratik bir şekilde lezzetli tavuklar hazırlayabilirsiniz. Efsane lezzetinin yanı sıra Knorr Mangal Harcı, yüksek oranda lif içerir. Hem lezzet hem de besin değerini bir arada bulunduran Knorr’un bu mangal harcı, ailenizin keyifli mangal sofralarının vazgeçilmezi olacak. Siz de hazırlık süresini en pratik hale getirerek aileniz ve sevdiklerinizle keyifli mangal sofralarının tadını uzun uzun çıkarmak istiyorsanız Knorr Mangal Harcı’nı hemen deneyin. Bu leziz mangal harcı ile adeta uzun süre marine edilmiş gibi tavuk etinin tadını çıkarın.

İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş öğütülmüş kırmızı biber , mısır nişastası, iyotlu tuz, kurutulmuş öğütülmüş soğan (%9), şeker, sarımsak, karabiber (%5,5), aroma verici, kimyon, pul kırmızıbiber (%3,5), kırmızı biber, kekik (% 2,5), bitkisel yağ (ayçiçek), tatlı kırmızbiber özütü

Alerjen Bileşenler
İz miktarda gluten, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, kereviz, çam fıstığı, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Kullanım Talimatı
1. Knorr Mangal Harcını (37 g) bir kasede 3 yemek kaşığı (45 ml ) su ve 3 yemek kaşığı ( 45 ml ) ayçiçek yağı ile sos kıvamı alana kadar karıştıralım. 2. 1 kg derisiz ve kemiksiz pirzolayı hazırladığımız sosa tamamen bulayalım. T

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768, Ümraniye/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 301 15
Enerji (kj) 1266 15
Yağ (g) 8.6 12
Doymuş Yağ(g) 1.9 10
Karbonhidrat (g) 53 20
Şekerler (g) 15 17
Lif(g) 13 52
Protein (g) 6.9 14
Tuz(g) 14.1 235
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız