Komili Konfor Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li #30164694 | CarrefourSA
Marka: KOMILI

Komili Konfor Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Komili Konfor Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li

 

Kişisel bakım reyonunun en çok aranan ürünlerinden biri olan Komili konfor 32’li parfümlü tuvalet kâğıdı kaliteli ve ekonomik bir ürün seçeneğidir. Yoğun katlı yapısı ve suya dayanıklılık özelliği ile en çok tercih edilen markanın en çok tercih edilen ürünleri arasındadır. Biliyoruz ki tuvalet kâğıtları evlerin en doğal ihtiyaçları arasında yer alır. Bu ürünle kişinin mikroplarla teması önlenir ve hastalık yapıcı bakterilerden de uzak durulur. Dolayısıyla kaliteli ve suya dayanıklı bir ürün seçilmesi gerekir.

Bu ürüne ulaşmak için kâğıt ürünleri ve pamuk reyonunu ziyaret edebilirsiniz. Böylece komili konfor 32’li parfümlü tuvalet kâğıdı arayışınız kolayca son bulacak. Ürünün en önemli özelliği mikro emici hücrelerinin varlığıdır. Bu sayede suyu kolayca içerisinde barındırır. Tuvalet kâğıtlarından herkesin beklentisi aynıdır. İşlev bakımından farklılık göstermeseler de kalite bakımından farklı ürünlerle karşılaşabilirsiniz. Komili tuvalet kâğıdı kalite anlamında beklenenin daha üstünde bir garanti veriyor.

Ürün kolay taşınabilirlik özelliği yanında ekonomik olmasıyla da dikkati çekiyor. Tek seferde 32 parça tuvalet kâğıdı rulosu satın alarak ev ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız