Lava Altlıklı Döküm Fajita Tava 17x23 Cm #30060313 | CarrefourSA
Marka: LAVA

Lava Altlıklı Döküm Fajita Tava 17x23 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
597,85 TL

Lava Altlıklı Döküm Fajita Tava

 

  • 1 kat mat siyah elektroforez emaye kaplamalı
  • Taban=5mm.
  • Yan yüzeyler=4mm. 17x23
  • 0.47lt
  • 1kişilik
  • 2.04kg

 

Döküm Fajita Tava sağlıklı ve lezzetli yemekler yapabilmeniz için tamamen döküm malzemeden yapılmış özel şekilli tavadır. Geçmişte döküm ve tencereler yoğun olarak kullanılmıştır. Günümüzde de özel olarak üretilmekte olan döküm ürünler yine aynı yoğunlukta kullanılmaya başlamıştır. Isıyı eşit şekilde yayması ve yavaş yavaş pişirmesi sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. CarrefourSA mutfak ürünleri reyonlarında bulabileceğiniz özel tavalar ile lezzetli fajitalar yapabilirsiniz.

Döküm Fajita Tava özel olarak üretilmiş olan altlığı ile birlikte sunulmaktadır. Tamamen döküm olan fajita tavası yüksek derecelere kadar ısıtılarak kullanılabilen bir tava çeşididir. Bu özelliği ile yapılan yemekler daha yavaş ve eşit şekilde pişirilebilmektedir. Özellikle et yemeklerini yapanlar için bu durum suyunun içerisinde kalmasını ve daha lezzetli olmasını sağlar. Hem besin değerini hem de yemeklerin suyunu içerisinde muhafaza eder. Uzun süre sıcaklığını koruyan yemekler soğumadan yenilebilir. Hem ocakta hem de fırında kullanılabilmesi döküm tavaların avantajı olarak görülmektedir. Bununla birlikte kolay şekilde temizlenmesi de büyük kolaylık sunmaktadır. Çevre dostu malzemeden üretilen tavalar insan sağlığına ya da çevreye zarar vermez.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız