Lava Izgara Tava Tel Saplı 21x30 cm #30086499 | CarrefourSA

Lava Izgara Tava Tel Saplı 21x30 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
639,90 TL

Lezzetli ve sağlıklı pişirmenin sırrı, tadına doyulmayacak lezzetlerin arkasındaki isimlerden olan 21x30 cm boyutlarındaki mutfaktaki yardımcınız Tal saplı Lava Izgara Tava CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Ocak üstünde hiçbir pişirme kabı, LAVA döküm demir tava, tencere ve türevleri kadar mükemmel lezzette yemekler yapamaz. Kalın tabanlı LAVA tencere ve tava; özgül ısısı düşük bir malzeme olan döküm demir malzemeden üretilmiştir. Lava döküm demir tencere ve tavalar; hem çok fazla kızabilen hem de kalın olduğu için her noktadan eşit pişirme derecesine ulaşan bir yapıya sahiptir. Pişirmede önemli olan nokta tavanın, tencerenin kızma derecesidir. Bu bakımdan döküm demir benzersizdir. Öyle ki mangalda pişen bir et herhangi bir teflon tavada pişen etten nasıl lezzetli oluyorsa, LAVA döküm demir ızgara tavada pişen et de o derece lezzetlidir. Hatta aradaki farkı anlamak bile oldukça güç olabilir.

LAVA döküm demir tencere ve tavaları; 40 yıllık tecrübe ve birikimi ile Eskişehir ‘de Türkiye‘nin ve bölgesinin en ileri döküm ve emaye teknolojisine sahip LAVA tesislerinde üretilmektedir. Her bir tencere-tava, kalite standartlarının tam olarak sağlanması için üretim boyunca birkaç defa manuel olarak kontrolden geçirilir. Onlarca kez en gelişmiş LAVA laboratuvarında test edilir. LAVA’nın kullandığı bütün emayeler mevcut Uluslararası Standartlara uygundur. Uzak Doğu malı döküm ve tencerelerin üretiminde, hurda ve düşük kaliteli demir kullanılırken; LAVA döküm demir tencere ve tavaları dünyanın en yüksek kaliteli döküm demirlerinden üretilmektedir. Zararlı hiçbir katkı içermez.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız