Lava Standlı Izgara Döküm Tava 26x26 Cm #30121948 | CarrefourSA
Marka: LAVA

Lava Standlı Izgara Döküm Tava 26x26 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.559,90 TL

adet
Daha Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler İçin; LAVA döküm ve tencere ve tavalar, her yemek tarifi için örneğin; çorbalar, rostolar, ızgaralar, pilavlar, güveçler ve tatlılar, kekler, kış ve ekmekler için fırınlanmış yemek tarifleri için kullanılabilmektedir. LAVA döküm ve tencere ve tavalar CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Döküm demir her türlü pişirme tekniğine uygundur. Isı tüm yüzeye eşit yayılacağı için kısık ateşte uzun pişirme gerektiren; yahni, güveç, zeytinyağlı gibi yemeklerde mükemmel pişirme sağlar. Aynı şekilde döküm demirle pişen etler mangal, sebzeler köz tadında olur.Vitamin, Mineral ve Aroma Kaybı Olmaz! Tencere içerisinde oluşan buhar, LAVA özel kapak tasarımı sayesinde yoğunlaşır ve tekrar yemeğe karışır. Pişirme yöntemleri doğru bir şekilde kullanıldığında sadece harika aromalar ve tatlar üretmekle kalmayıp aynı zamanda yemeğinizdeki besin öğelerinin en iyi şekilde korunmasını sağlayarak sağlıklı bir beslenme düzenine katkı sağlamaktadır.

1982 yılında kurulan NA-ME Endüstri Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş, kurulduğu günden bu güne pek çok önemli projede yer almıştır. Ostim İvedik ve Temelli Başkent Organize Sanayi Bölgeleri'nde 4500 m2'si kapalı toplam 5500 m2'lik alanda faaliyet gösteren şirket çalışanlarına verdiği eğitimlerle ve dünyadaki teknolojik gelişmelere yaptığı yatırımlarla büyümeye devam etmektedir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız