Lindt Excellence Dark Çikolata 100 g 85% Kakao #30081022 | CarrefourSA
Marka: LINDT

Lindt Excellence Dark Çikolata 100 g 85% Kakao

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
202,90 TL 162,32 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Daha yoğun kakao oranı ve lezzetli çikolatası ile bayılacağınız bir alternatiftir. Çikolataya doymak isteyenlerin tercihi olan Lindt Excellence Dark Çikolata CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Çikolata hiç kuşkusuz dünyanın en sevilen yiyeceklerinden biridir. Var oluşu milattan önceki çağlara dayanan çikolata her dönemde en popüler yiyecekler arasında yer almıştır. Vücutta uyandırdığı mutluluk hissi sayesinde en depresif, en bunalımlı anlarda en yakın arkadaşımız olmuştur. Enerji bakımından oldukça yüksek bir besin maddesi olmasına rağmen fazla tüketildiğinde kilo yaparak çeşitli hastalıkların oluşmasına neden olur. Köklü bir geçmişe sahip olan çikolatanın milattan önceki dönemde, tahminen Maya kavmi tarafından keşfedildiği düşünülmektedir. Yüksek yağ ve kalori oranı yüzünden ciltte oluşturacağı sivilcelere, aldıracağı fazla kiloları umursamadan kalıp kalıp yemişizdir. Gerçek çikolata %100 kakao içermelidir.

Lindt & Sprüngli, daha çok Lindt olarak bilinen İsviçre kökenli çikolata ve şekerleme markasıdır. Kökeni 1845 yılına dayanan firma, David Sprüngli-Scwarz ve oğlu Rudolf Sprüngli-Ammann tarafından Zürih'te kuruldu. Önceleri küçük bir şekerleme dükkânı işleten baba-oğul, iki yıl sonra katı çikolata üretmek için küçük bir imalathaneye geçti. Oğul Rudolf Sprüngli-Ammann yaşlanıp emekli olunca şirket onun iki oğlu arasında bölündü. Küçük oğul David Robert daha sonraları Confiserie Sprüngli adıyla anılmaya başlayan iki şubeyi devraldı. Büyük oğul Johann Rudolf ise çikolataların imalathanesini aldı. Büyüme stratejisi izleyen Johann Rudolf 1899 yılında, Bern kentinde Rodolphe Lindt tarafından işletilmekte olan bir başka çikolata şirketini satın aldı ve kendi kuruluşunun adını Aktiengesellschaft Vereinigte Berner und Zürcher Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli olarak değiştirdi.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız