Listerine Ağız Bakım Suyu Advanced White 250 ml #30131890 | CarrefourSA
Marka: LISTERINE

Listerine Ağız Bakım Suyu Advanced White 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kolaylıkla açılabilen ve maksimum ferahlık veren 250 mililitrelik Listerine Advanced White, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

Aynı zamanda 500 mililitrelik seçeneği de mevcut olan Listerine Advanced White, daha küçük paket severler için 250 mililitrelik ürünüyle satışa sunuluyor. Yeni ve çok yönlü bir ağız bakımcısı olan bu ürün, dişlerinizi fırçalamaya göre çok daha iyi beyazlatır, temizler ve güçlendirir. Siz gülümsediğinizde dünya daha iyi bir yer olsun diye bu ürün dünyanın her bölgesinde insanlara ulaştırılıyor. Kendinize daha çok güvenin ve daha çok gülün diye Listerine’in Advance White’ı satışa sunulmaya başlandı. Çözücü olarak etanol içeren benzersiz bir formülü vardır. Bu formül, lekelere karşı savaşır ve dişlerinizi beyaz haricindeki renk değişiminden korur.

 

CarrefourSA’nın Diş Bakım Aksesuarları reyonlarının Diş Suyu bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Listerine markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Listerine Advanced White ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız