Listerine Stay White Ağız Suyu 250 ml #30062827 | CarrefourSA
Marka: LISTERINE

Listerine Stay White Ağız Suyu 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Listerine Stay White Ağız Suyu 250 ml ile gün boyu temiz bir ağız içi mümkün. Listerine, ağızda bulunan tartarı azaltarak dişlerin beyaz kalmasına yardımcı olan bir ağız bakım ürünüdür. Listerine, dişlerin daha beyaz kalmasını sağlar, dişlerde tartar oluşunu azalttığı, dişlerde leke oluşmasını önlemeye yardımcı olarak dişleri daha temiz ve beyaz tuttuğu kanıtlanmıştır. Listerine Stay White 250 ml ürününe CarrefourSA Diş Bakım Ürünleri reyonlarından ulaşabilir veya online olarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Listerine Stay White, günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında eşsiz formülü ile tartar oluşumunu azaltarak leke oluşumuna karşı ultra koruma sağlar. Dişlerinizin doğal beyazlığını korumak istiyorsanız bu ürünü kesinlikle denemelisiniz. Plak oluşumunu ciddi manada önler ve azaltır. Derinlemesine ağız hijyeni sağlayan Stay White, ferah bir nefes sahip olmanızı sağlar ve ağız içi flora dengesini değiştirmez. Sadece diş fırçalamanın bakterileri uzak tutacağını düşünebilirsiniz ama ne yazık ki, gerçek böyle değildir.  Dişler ağız yüzeyinin sadece %25’ini kaplar, sadece dişlerinizi fırçaladığınızda dil gibi ağzınızın diğer bölgelerini gözden kaçırmış olursunuz. Ayrıca dişlerinizi düzenli bir şekilde fırçalamanız, diş ipi kullanmanız, sıvı ağız bakım ürünü kullanmanız ve beslenmenize dikkat etmeniz ağzınızda oluşan bakterilerin azaltılmasına yardımcı olabilir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız