Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 Gr Teneke Kutu #30076453 | CarrefourSA

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 Gr Teneke Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
258,90 TL

adet
Türk kahvesi reyonunda bulunan M. Efendi Türk Kahvesi 500 g Teneke Kutu kahveseverlere her yudumda aynı kalite ve keyfi ulaştırmayı amaçlıyor. Ürün Güney Amerika menşeili, yüksek kaliteli çekirdeklerin önce harmanlanması, ardından kavrularak öğütülmesi sonucu sizlere sunuyor. Diğer türlere göre daha kıvamlı, yumuşak ve aromatik olan kahve kadifemsi köpüğü sayesinde tadını ağızda uzun süre devam ettiriyor ve uzun süre sıcak kalabiliyor. Telvesi kendiliğinde dibe çöktüğü için filtrelenmesine ya da süzülmesine gerek kalmayan ürüne hazırlanırken şeker eklendiğinden sonradan tatlandırılması gerekmiyor.Geleceği anlatmak için kullanılan tek kahve türü olan ürünün hazırlanması için iyi kalitede suyun ölçülerek cezveye konması, her fincan için 2 kaşık kahve eklenmesi, kısık ateşte 2 dakika karıştırılması gerekiyor. Toplu tüketimde orta şekerli sunulması daha pratik olan ürünü şekerli ya da şekersiz hazırlanabiliyor. Pişirilmesinde makine kullanılacak ise en iyi sonuç için kullanım kılavuzunda belirtilen talimatlara uyulması tavsiye ediliyor. Yanında sunulan su ve lokum ile bir klasik haline gelen Türk kahvesini teneke kutusu içerisinde, ağzı devamlı kapalı olarak saklamanız öneriliyor. Kendine özgü kimliği ve geleneği olan kahveyi sevdikleriniz ile beraber içmek için sepetinize ekleyerek hemen satın alın.
İçindekiler Bilgisi
Öğütülmüş kahve

Muhafaza Şartları
Kapalı olarak kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz.Her fincan için 2 çay kaşığı kahve ,arzu ederseniz şeker ilave ediniz.Kısık ateşte kahveyi karıştırınız.Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz.Kalan kahveyi bir taşım daha

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Kuru Kahveci Mehmet Efendi Mahdumları Limited Şirketi Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No:22 Y. Dudullu /İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-004732

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız