Nescafe 3ü1 Arada Sade 17.5 Gr #30005768 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe 3ü1 Arada Sade 17.5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,00 TL

adet
 Acelesi olanların en büyük yardımcısı! Sizleri şeker - kahve oranını düşünmekten kurtaran bu paket tek kullanımlıktır. Daha yumuşak bir içim için kahve kreması içerir. Harika kokusu ile sizi sarıp sarmalayacak bu sıcacık lezzeti hazırlamak çok kolay. Sadece bir bardak sıcak suyun içinde eriteceğiniz 3'ü 1 Arada sayesinde kısa sürede tam kıvamında bir kahveye kavuşacaksınız. Gün içinde sıkça tükettiğimiz instant kahvelerden yapılmış içeceğin diğer adının Caffè Americano olduğunu biliyor muydunuz? Nescafe 3’ü 1 Arada Sade, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında da bulabilirsiniz.Tam damak tadınıza göre; kahve, yumuşacık krema ve ayarında şeker ile hazırlanmış mükemmel karışım: Nescafe 3ü1 Arada Orijinal. İç ve #Kendine Gel. Ben yumuşak içim severim diyenlere NESCAFÉ 3ü1 Arada Sütlü Köpüklü, şeker kullanmıyorum diyenlere NESCAFÉ 2’si1 Arada, Sabahlar olmasın ben kahvemi sert severim diyenlere NESCAFÉ 3ü1 Arada Extra, Fındık aromasından vazgeçemeyenlere NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Fındık Aromalı. Nestlé dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketidir. Dünya genelinde 191 ülkede 2000’den fazla global ve yerel markayı sizlere ulaştırıyor.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, kahve beyazlatıcısı(%32),(glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkiselyağ(palm çekirdeği), öğütülmüş kahve(%3), asitlik düzenleyici, (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfati trisodyum sitrat), süt proteini, emülgatör(yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), topaklanmayı önleyici(silikon dioksit),tuz, aroma vericiler(krema ve süt)), çözünülebilir kahve(%8.1), kıvam arttırıcı(akasya gamı), tuz.

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt ve süt ürünü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
17.5 g poşetin tamamını bir fincana boşaltın.Kaynatılıp 1dk bekletilmiş 200 ml sıcak su ilave edin. Karıştırın ve tadın keyfine varın.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 38
Enerji (kj) 160
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.9
Karbonhidrat (g) 6.9
Şekerler (g) 5.3
Lif(g) 0.4
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız