Nescafé Latte 17 G #30032204 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafé Latte 17 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Çok sevdiğiniz yumuşacık içimli latte keyfini her an her yerde hazırlamanızı sağlayan paketlerde sizlere sunulan Nescafe Latte CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.Nescafe ile artık daha zinde günler geçireceksiniz. Sıcacık bir Nescafe ile gün içinde kendinizi yenileyeceğiniz güzel bir mola verecek ve günün kalan zamanını daha zinde geçireceksiniz. Latte seçeneği ile sizlere daha yumuşak ve daha tatlı bir kahve keyfi yaşatan Nescafe şimdi CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.Nestlé dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketidir. Dünya genelinde 191 ülkede 2000’den fazla global ve yerel markayı sizlere ulaştırıyor. Nestlé’nin amacı yaşam kalitesini artırmak ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmak. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışıyor. İnsanları daha sağlıklı hayatlar sürmeleri için teşvik etmeyi amaçlıyor. Böylelikle toplumlara katkıda bulunuyor. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışıyor. Bu yolculuğa, bundan 150 yıl önce Henri Nestlé’nin bir bebeğin hayatını kurtaran süt bazlı bebek maması buluşuyla başladı
İçindekiler Bilgisi
Kahve beyazlatıcısı [glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği), asitlik düzenleyiciler (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat, trisodyum sitrat, pentasodyum trifosfat), süt proteini, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit), tuz, aroma vericiler], şeker, yağsız süttozu (%17), kıvam arttırıcı (akasya gamı), çözünebilir kahve (%2,8), aroma vericiler, tuz.

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Poşetin tamamını bir fincana boşaltın. Kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş sıcak su (200 mL) ilave edin. Karıştırın ve tadın keyfine varın.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 47
Enerji (kj) 199
Yağ (g) 1.4
Doymuş Yağ(g) 1.3
Karbonhidrat (g) 7.3
Şekerler (g) 5.5
Lif(g) 0.9
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız