Nescafe Mocha 17,9 G #30087142 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Mocha 17,9 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nescafe Mocha 17,9 g

Espresso’nun çikolata ve süt ile bir araya gelmesinden oluşan Mocha, yumuşak içimi ve tatlı kahve tadı ile kahve saatlerinin vazgeçilmez bir lezzetidir. Nescafe Mocha 17,9 g yumuşak içiminin yanı sıra ayarında kahve, şeker ve kahve kremasının buluşmasından oluşan profesyonel lezzeti ile hem pratik hem de lezzetli sonuçlar elde etmenizi sağlamaktadır. Dinlenme saatlerinize keyif katan kaliteli hakiki kahve çekirdeklerinin NESCAFE tecrübesi ile pratikleştirilmesi sayesinde lezzetine doyamayacağınız Mocha tadı ve kokusu sunmaktadır.

Yumuşak içimi sayesinde bol miktarda köpük elde etmenizi sağlayan tek içimlik pratik kahve lezzetini profesyonel bir şekilde pratikleştirmenizi sağlamaktadır. Basit bir şekilde birkaç dakika içerisinde yapabileceğiniz kahve için 17.9 g gramaja sahip kahve poşetinin tamamını fincanınıza boşaltın. 1 dakika bekletilmiş 200 ml sıcak suyu karıştırarak eşsiz kahve lezzetinin keyfine varabilirsiniz. Nescafe Mocha 17,9 g ile kahve saatlerinizi dünyaca ünlü Mocha tadı ile bir araya getirilmektedir. CarrefourSA sıcak içecek reyonlarında aromalı kahve ve Cappuccino bölümlerinde bulabilirsiniz. Sıcak ve bol köpüklü Mocha tadını hemen deneyimlemek için hemen sepetinize ekleyip online olarak satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kahve beyazlatıcısı [glukoz şurubu , tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği), asitlik düzenleyiciler (dipotasyum fosfat , sodyum polifosfat , trisodyum , sitrat , pentasodyum trifosfat) , süt proteini , emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri , yağ asitlerininmono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri ), topaklanmayı önleyici (slikon dioksit), tuz , aroma vericiler) , şeker, yağı azaltılmış içilebilir. Çikolata (%17,4) ( kakao tozu ,şeker), yağsız süttozu (%10), çözünebilir kahve (%6,2), kıvam arttırıcı (selülozgam), aroma vericiler , tuz (buğday içerebilir).

Alerjen Bileşenler
Süt,gluten

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Poşetin tamamını bir fincana boşaltın. Kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş sıcak su (200 mL) ilave edin. Karıştırın ve tadın keyfine varın.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 50
Enerji (kj) 211
Yağ (g) 1.5
Doymuş Yağ(g) 1.4
Karbonhidrat (g) 6.2
Şekerler (g) 6.1
Lif(g) 0.6
Protein (g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız