Nestle Madlen Bayramlık Çikolata 282 g #30032144 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestle Madlen Bayramlık Çikolata 282 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nestle Madlen Bayramlık Çikolata 282 G

Gıda malzemelerinin enfes lezzetiyle dikkat çeken ürünlerinden biri de Nestle madlen bayramlık çikolata 282 g olacaktır. Sütlü ve bitterli çikolataları bir araya getiren böylece herkesin damak zevkince tercih edebileceği çeşitliliği beraberinde sunabilen bu ürün ile kahveleriniz, çaylarınız yahut soğuk içecekleriniz tek kalmayacak. Mutluluğun simgesi kabul edilen bu ürünün lezzetine ilk tadımınızda dahi bayılacaksınız. Büyüklerin de küçüklerin de bir türlü karşı koyamadığı bu lezzetin tadı damaklarınızdan uzun süre kaybolmayacak. Bayramları unutulmaz kılan ve tabi sıradan günleri de sıradanlıktan kurtaran bu ürün çikolata sevenlerin tercihlerine bakıldığında ilk sırada görülecektir. Öyleyse Nestle kalitesi ile ön plana çıkan bu leziz ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabileceğinizi unutmayın.

Hediyelik çikolatalar bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz Nestle madlen bayramlık çikolata 282 g ile sevdiklerinizi mutlu edebilecek, sohbetlerinizi ise tatlı kılabileceksiniz. Bayramların yıllar geçse dahi bir türlü vazgeçilemeyen lezzetleri arasında yerini alan bu ürün, olmazsa olmaz denilebilecek ikramlıklarınızdan biri olacaktır. İster sütlü ister bitterli fark etmeksizin her ikisinin de tadına bakabileceğiniz bu ürün ile farklı deneyimlere hazır olun.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız