Ozmo Kornet 4x25 g #30018711 | CarrefourSA
Marka: ŞÖLEN

Ozmo Kornet 4x25 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30018711 ŞÖLEN OZMO CORNET MP 42

Sütlü çikolata kaplı külah bisküvidir. Hijyenik ortamda üretilip, paketlenmiştir. Çok lezzetli ve eğlenceli bu çikolata çocukların vazgeçilmezi olmaya adaydır. Ozmo Cornet CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Kornet şeklindeki Şölen Ozmo Cornet, krema dolgulu, üzeri renkli şeker kaplamalı bir gofrettir. Trans yağ, domuz yağı ve katkıları içermemektedir. Süt ürünü, soya lesitini ve buğday gluteni içerir. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem, yerfıstığı, ceviz, susam vb.tohum, yumurta  ve/ veya ürünleri içerebilir.Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır. Buzdolabına konulmuş çikolata ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerinde beyaz bir tabaka oluşur. Çikolatayı saklamak için en uygun sıcaklık 16-18 derecedir. Süt ve çikolata drajeleriyle enfes bir lezzet sunar. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için alıp güvenle tüketebilirsiniz.

Çikolata ve dondurma külahını sizlere bir arada sunan Şölen farklı tasarımı ile çocuklarımızı büyülerken tadı ile de kendine hayran bırakıyor. Siz de çocuklarınızı Şölen kalitesi ile buluşturmak için hemen siparişinizi verebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız