Parex Mega Rulo Temizlik Bezi 2'li Eko Paket #30010763 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Mega Rulo Temizlik Bezi 2'li Eko Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
233,00 TL

116,50 TL / Adet

adet
Parex Mega Rulo Bez 2 Li

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde bulunan ürünler evinizde düzeni sağlarken, maksimum hijyeni de sağlamak için formüle edilmişlerdir. Bu reyon içerisinde yer alan ev düzeni ürünleri, evlerin olmazsa olmaz ürünlerini sizlere sunarak hem işinize pratiklik katıyor hem de hijyeni evinize taşıyor. Bu ürünlerden biri olan Parex Mega Rulo Bez 2 Li ürünü perforeli yapısı ile kolayca kopartılarak kullanılabilir. Pare markası bu konuda tüm teknolojik gelişmeleri ürünlerinde gösteren ve yenilikleri ile sizlere en pratik ürünleri sunan bir markadır. Bu kolay kullanımlı üründe ultra emiş gücüne sahip, %30 mikrofiberli bir üründür. Mega rula bez olan bu ürün kötü kokulara da son vermektedir. Yeni teknolojisi ile beğenileri kazanmış bu ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde, ev düzeni ürünleri arasında, yıkama ve bez ürünleri arasında yer alan Parex Mega Rulo Bez 2 Li size en pratik ve en hijyenik ürünü sunmaktadır. Ürüne tek tık ile ilgili reyondan ulaşabilir, ödemenizi dilediğiniz şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız