Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Renkli 3 L #30096443 | CarrefourSA
Marka: PERWOLL

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Renkli 3 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,85 TL

  • Renklilere özel geliştirilen Perwoll Yenileme & Onarım sıvı çamaşır deterjanı giysilerinizin renklerini yeniler ve canlandırır.
  • Makinede kullanıma uygun olan Perwoll sıvı deterjan,renk geçislerinden kaynaklanan renk değişimlerini azaltarak canlı renklerin solmasını önler.
  • İçerdiği onarım kompleksi ile Perwoll Renklilere özel sıvı çamaşır deterjanı ,kusursuz doku bakımı yaparak yıpranmış dokuları bile onarır.
  • Perwoll deterjan giysilerinizde en iyi renk performansını sağlarken; sık yıkama sonucu dokularda oluşan mikro hasarları gidererek, kıyafetlerinizin dokusunu güçlendirir.
  • Optimal ışık yansıması için Perwoll, dokulardaki yıpranmış görüntü ve pürüzlü ve gri görünen ipliklerin giderilmesini sağlar. Bu sayede giysileriniz ilk günkü yeniliğinde kalır.

 

Perwoll renkliler için “Yenileme & Onarım” sıvı çamaşır deterjanı. Giysilerinizin renklerine ve dokularına bakım yaparak ilk günkü yeniliklerini korumalarını sağlar. Geliştirilmiş formülü ile Perwoll renklilere özel deterjan, giysilerinizin renklerini yeniler ve canlandırır. Yıkamadan kaynaklanan renk değişimini önleyerek, solan renkleri canlandırır ve  canlı renklerin korunmasını sağlar. Perwoll sıvı deterjan, renk geçişlerinden kaynaklanan renk değişimini azaltır.
Tüm renkli giysilere uygun olan Perwoll Renk & Doku, içerdiği onarım kompleksi ile çamaşırlarda yoğun doku bakımı sağlayarak dokulardaki mikro hasarı önler.
Perwoll giysilerinizdeki yıkama kaynaklı doku hasarlarını, pürüzlü ve gri görünen iplikleri gidererek, optimal ışık yansıması sağlar. Perwoll renklilere özel sıvı çamaşır deterjanı, her renkteki kıyafetleriniz için, çamaşır makinesinde kullanıma uygundur.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız