Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyah 3 L #30096442 | CarrefourSA
Marka: PERWOLL

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyah 3 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

  • Perwoll Siyah & Doku, yenilenen özellikleriyle ve özel formülüyle kıyafetlerinizi  derinlenmesine temizleyerek doğal renklerinin korur... İpek, viskoz, pamuk, narin, kuş tüyü, kaşmir gibi hassas kumaşlar dahil, tüm kumaş türlerinde kullanıma da uygundur.
  • Siyahlar ve koyu renkli giysilere özel olarak geliştirilen. Yenileme & Onarım, renk yoğunluğu, parlaklığı ve kalıcılığı için tasarlanan 3 aşamalı temizleme özelliğiyle, giysilerinizin çabuk deforme olmasını önler.
  • Perwoll Siyah&Doku , sıvı içeriği sayesinde. Kolayca doz ayarlaması yapma olanağı sunar ve suda çabuk çözünerek kıyafetler üzerinde deterjan partikülü bırakmaz.
  • Solma, tiftiklenme ve yıpranma riskini en aza indirgeyerek kıyafetlerinizi ilk günkü canlılığıyla kullanabilmenizi mümkün kılar.

 

Perwoll Siyah&Doku çamaşır deterjanı ile siyahlarınızda istediğiniz sonucu elde etmek çok kolay! Perwoll siyahlara ve koyu renkli giysilere özel sıvı deterjan koyu renkli kıyafetlerinizi ilk günkü gibi yepyeni tutmak için tasarlandı. Hassas kumaşlara özel olarak geliştirilen bu çamaşır deterjanı, kıyafetlerinizi derinlenmesine temizleyerek doğal renklerinin korumasına yardımcı olur. Üstelik ipek, viskoz, pamuk, narin, kuş tüyü, kaşmir gibi tüm kumaş türlerinde kullanıma da uygundur. Perwoll'ün renk yoğunluğu, parlaklığı ve kalıcılığı için tasarlanan 3 aşamalı temizleme özelliğiyle, giysilerinizin çabuk deforme olmasını önlenmiş olur. Perwoll Siyah&Doku, sıvı içeriği sayesinde kolayca doz ayarlaması yapma olanağı sunar ve suda çabuk çözünerek kıyafetler üzerinde deterjan partikülü bırakmaz. Solma, tiftiklenme ve yıpranma riskini en aza indirgeyerek kıyafetlerinizi ilk günkü canlılığıyla kullanabilmenizi mümkün kılar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız