Peynirli Su Böreği kg #30099447 | CarrefourSA

Peynirli Su Böreği kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
160,00 TL

"Peynirli Su Böreği

Misafirlerinize ikram edebileceğiniz, günün dilediğiniz anında keyifle tüketebileceğiniz eşsiz lezzetiyle Peynirli Su Böreği, CarrefourSA reyonlarındaki börekler kategorisinde sizleri bekliyor.

Özenle hazırlanan malzemesi ve incecik hamuru ile harika bir lezzete sahip olan su böreğini, börekler arasından tercih ederek aileniz ve sevdikleriniz ile tüketmeye başlayabilirsiniz. İster kahvaltıda yiyebileceğiniz isterseniz de ikramlık olarak kullanabileceğiniz peynirli börek, ihtiyaç duyduğunuz çeşitli beslenmeyi sağlamak için sizlere sunuluyor. Hemen tüketim için uygun durumda olan ürünü dilerseniz çocuğunuz okul beslenme saatleri için kullanabilir, dilerseniz de iş yerinde atıştırmak için tercih edebilirsiniz. Yoğun iş temposu ile çalışırken bir şeyler hazırlamaya vakit bulamayanlara kolaylık olması ve lezzetli börekler yemek isteyenler için hazırlanan ürün ile keyifli bir öğün geçirebilirsiniz. Birkaç dilim domatese ve bir bardak taze çaya eşlik edecek olan börek ile güne keyifle başlayabilirsiniz. Hamurundan iç malzemesine kadar özenle hazırlanan ürün sayesinde beslenmenizi aksatmadan rahatça bir şeyler atıştırabilirsiniz.

Tadı, kaliteli malzemeleri ve pratikliği ile ön plana çıkan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 90152

"
İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU, YUMURTA, TUZ, IÇEME SUYU, BEYAZ PEYNIR, KAŞAR PEYNIR, TEREYAĞ, AYÇIÇEK YAĞI,NIŞASTA (BUĞDAY-MISIR).

Alerjen Bileşenler
GLUTEN, YUMURTA VE SÜT ÜRÜNLERI IÇERIR. ESER MIKTARDA, SUSAM, SERT KABUKLU MEYVELER, SOYA, HARDAL, KEREVIZ, KÜKÜRT DIOKSIT VE SÜ

Muhafaza Şartları
SERIN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDINIZ.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız