Piliç Bonfile Kg #30098555 | CarrefourSA

Piliç Bonfile Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Lezzetli yemekler hazırlarken kullanabileceğiniz piliç ürünleri diyete uygun ve sağlıklı yapısıyla keyifli tarifler için tercih edilebilir. Kilogram ölçüsü ile istediğiniz kadar alabileceğiniz, kemiksiz ve birçok farklı tarifte kullanılabilecek piliç bonfile kg ürünü sayesinde de istediğiniz yemekleri lezzetli bir şekilde sofranızda tüketebilirsiniz. Piliç ürünlerini CarrefourSA reyonlarında istediğiniz her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kümes hayvanları bölümünde yer alan piliç bonfile kg ürünü, tavuk kanatları ve tavuk göğsü şeritlerinin arasında bulunan göğüsün iç kısmındaki kemiğe yakın bölgeden hazırlanmaktadır. Göğüsten çıkarılan bonfile et, sadece içinde küçük bir kıkırdak tendon içermekle birlikte hazır bir şekilde satın alındıktan sonra kolaylıkla pişirilebilir ve zengin besin içerikleri ile birlikte tüketilebilir.

Tavuk bonfile kalori içeriği ile birlikte doğal yağ, düşük kolesterol, sodyum ve karbonhidrat içerir. Özellikle taze tüketildiğinde protein sağlayan ve vücuda demir ile C vitamini katkısı oluşturan tavuk bonfile ile ızgarada, ocakta, fırında veya mangalda pratik ve lezzetli tarifler elde edebilirsiniz. Akşam yemeği veya misafir sofraları için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30098555

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız