Pınar Folyo Tereyağ 250 g #30058699 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Folyo Tereyağ 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Folyo Tereyağ 250 g


Kalıp halinde sunulan Pınar Folyo Tereyağ, CarrefourSA reyonları arasında bulunan tereyağ bölümünde tereyağ tutkunlarıyla buluşuyor.

Geleneksel lezzeti yaşatan yumuşacık bir sürülmelik olan Pınar tereyağ, folyo ambalajında sizler için sunuluyor. Kahvaltı için pratiklik sağlayan folyo, içindeki küçük tereyağ kalıbını bu şekliyle veya dikdörtgen saklama kabına koyarak sofraya getirebilirsiniz. Sıcak yerde fazla bekletmeden tekrar kapağını kapatarak buzdolabına koyarsanız bozulmasını engellemiş olursunuz. 250 gram ağırlığındaki kalıp tereyağ, Pınar sütten gelen lezzetle kahvaltılarınızı zenginleştiriyor. Sağlıklı, hijyen ve doğal bir gıda olan yağın faydaları ve besin değerleri oldukça yüksek. İçinde doğal sütün kokusu ve tadı olan tereyağ yüzde 82 oranında süt yağı içeriyor. Kahvaltıda ekmeğinize sürerek balın ya da reçelin yanı sıra tüketebilirsiniz. Tereyağda yumurta keyfi yapabilir, yemeklerinize katabilirsiniz. Çocuklar için de çok yararlı olan tereyağlı ekmek dilimleri ve bir bardak süt ile sevdiklerinize güzel görünümlü, lezzetli bir ara öğün hazırlayabilirsiniz. Tuzsuz olarak hazırlanmış olan ürünü eriterek tatlıların üzerine gezdirebilirsiniz, un helvasına katabilirsiniz. Kendiniz ve aileniz için folyo tereyağ almak isterseniz ihtiyaç duyduğunuz sayıda tereyağı sepetinize ekleyebilirsiniz.


"
İçindekiler Bilgisi
Pastörize İnek Sütü Kreması,Tereyağ Kültürü

Alerjen Bileşenler
İnek Sütü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
3-8 °C Muhafaza Ediniz

Diğer Uyarılar
% 82 Süt Yağı İçerir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Yaşar Birleşik Pz.Dğt.Trzm.A.Ş

İşletme Kayıt No
TR26-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 745
Enerji (kj) 3065
Yağ (g) 82
Doymuş Yağ(g) 54
Karbonhidrat (g) 1
Şekerler (g) 1
Protein (g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız