Pınar Kase Tereyağı 250 g #30097250 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Kase Tereyağı 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Kase Tereyağı 250 g


Geleneksel tereyağı tadını ve kıvamını sunan Pınar Kase Terayağ, yemek ve kahvaltı öğünlerinde sıklıkla kullanılan bir malzeme olarak ön plana çıkıyor. Pilav, çorba gibi bazı yemeklerde özellikle katılan tereyağı, kahvaltılarda da gerek sofrada gerekse omlet pişirirken kullanılıyor.

Hamur işi yemeklerde, kek ve kurabiyelerde lezzeti artıran tereyağı, tuzsuz olmasıyla da tercih edilme sebebi oluyor. Kıvamı, lezzeti ve sunumuyla kahvaltı öğünlerinde her şekilde kullanılabilen terayağı, öncelikle damak zevkinize hitap ediyor. Hayvansal bir yağ olan terayağlar, ağır veya kokan nitelikte olabilir. Pınar Kâse Tereyağ ile hazırlanan öğünlerde ağır koku oluşmaz ve damağınızda ağır bir tat kalmaz. Yemeklere lezzet katan beşamel soslarda da önemli olan tereyağın ağır kokmaması ve damakta hoş bir tat oluşturması, içerisindeki doğallık ve tazelikten kaynaklanıyor.

Büyük bir titizlikle evlere ve sofralara ulaşan Pınar Tereyağ, lezzetli öğünler hazırlamak için mutfakların olmazsa olmaz malzemeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Akşam öğünlerinde et yemekleri, fırın makarna gibi hazırlanan yemeklerde özel tereyağlı soslar kullanabilir, sevdiklerinize güzel sofralar hazırlayabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında tereyağı reyonunda yer alan Pınar Kase Tereyağı 250g.’ı hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız