Verita Böğürtlen Paket 125 g #30082441 | CarrefourSA

Verita Böğürtlen Paket 125 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,95 TL

adet
"
Böğürtlen
Böğürtlen, aslen İngiltere kökenli olup dikenli çalılıklarda yetişen bir meyvedir. Bütün taze yemişlerin en büyük tanelisi olan böğürtlen genelde mor ve siyahımsı mor renklerde olur.

Böğürtlen bir göbeğin etrafında kümelenmiş küçük meyve taneciklerinden oluşur. Her tanecik ince bir çekirdek içerir ve tatlı bir aromaya sahiptir. Tam olgunlaşmamış  böğürtlenler ekşimsi bir tattadır.

Genelde tane tane atıştırmalık olarak tüketilen böğürtlen tatlı bir lezzette olduğundan, salatalara, yoğurtlara katmak, suyunu sıkmak, sos , kek, krep, bisküvi  ve pasta yapımında kullanmak için uygun bir meyvedir. Mayıs ve ekim ayları arasında ülkemizde yetiştirilmekte olan Verita Böğürtlen, diğer aylarda Meksika ve Hollanda’dan getirilmektedir.

Vitamin Değerleri
Verita Böğürtlen C, E ve K vitamini yönünden zengindir. Ayrıca bakır,lif, folat, magnezyum, ve potasyum yönünden önemli bir kaynaktır.

Faydaları
Bağışıklık sistemini güçlendirir, anti-aging özelliği vardır, osteoporoza karşı koruma sağlar, kan şekerini dengeler.

Saklama Koşulları ve Kullanımı
Verita Böğürtlen buzdolabında saklanmalıdır.

Bunları Biliyor muydunuz?
Böğürtlen yaprakları eski zamanlarda siyah renkli saç boyası yapımında kullanılırdı.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız