Scotch Brite Kullan-At Islak Mutfak Bezi 50 Yaprak #30170290 | CarrefourSA

Scotch Brite Kullan-At Islak Mutfak Bezi 50 Yaprak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,45 TL

1,09 TL / Adet

30170290 - Scotch-Brite Kullan-At Islak Mutfak Bezi 50 Yaprak

Kolay açılır paketi ve kolay kavranabilirliğiyle Scotch Brite Kullan At Isla Mutfak Bezi, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Bir paket içinde 50 yaprak olarak satışa sunulan ve reyonlardaki yerini alan Scotch Brite Kullan at Islak Mutfak Bezi, isminden de anlaşıldığı üzere tek seferlik kullanımlar için ideal bir mutfak bezidir. Üstelik yağ çözücü formüle sahip olan bu ürün, 3M firması tarafından üretilmiştir. Mutfak tezgahı üzerinde balık temizlerken, sebze veya meyve dilimlerken, yemek yaparken veya bulaşık sonrasında kalan artıkları ve kirleri temizlemede gereken işlerde pratiktir. Eli kavraması ile hassasiyet gerektiren işleri dahi kolaylıkla yapmanızı sağlar. Ele koku sinmesini önler ve temiz tutar.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Yıkama bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan 3M ve Scotch-Brite markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Kullan-At Islak Mutfak Bezi ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız