Sensodyne Extra Fresh Diş Macunu 20Ml #30119587 | CarrefourSA
Marka: SENSODYNE

Sensodyne Extra Fresh Diş Macunu 20Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sensodyne Extra Fresh Diş Macunu 20Ml

 

Kişisel bakım ürünlerinin bir bölümünü diş bakım ürünleri oluşturur. En çok tercih edilenler ise diş macunlarıdır. Diş macunu seçimi diş bakımı ve sağlığı için son derece önemlidir. Bazı diş macunları dişlere ve diş minesine zarar verirken uzmanlar tarafından önerilmemektedir. Sensodyne Extra fresh 20 ml diş doktorlarının önerdiği bir markadır. Dişleri ve diş etlerini korurken hassasiyetlere de çözüm olmaktadır. Diş eti kanamalarını önleyen ürünün dişleri derinlemesine temizlediği bilinmektedir. Düzenli kullanıldığında dişleri beyazlatır ve kalıntıların dişlere verdiği zararlarla mücadele eder. Sağlıklı dişler için Sensodyne diş macunu CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmaktadır.

Diş bakım ürünleri reyonundan diş macununa kolayca ulaşabilirsiniz. Daha sağlıklı ve güçlü dişler için en çok tavsiye edilen diş macununu kullanabilirsiniz. Sensodyne Extra fresh 20 ml uygulama sırasında ve sonrasında ağızda ferahlık bırakmaktadır. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağız kokusunu giderir ve yerine fresh bir koku bırakır. Ağız ve dişlerdeki zararlı etkenlerle mücadele eder ve dişlerinizin korunmasını sağlar. Sensodyne diş macunu için mağazamızdaki belirtilen reyonlardan alışverişe başlayabilirsiniz. Zamanınız yoksa sitemizden de satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız